7.jpg 2.jpg 6.jpg 4.jpg 9.jpg 15.jpg 11.jpg 16.jpg 14.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 22.jpg 25.jpg 27.jpg

Te huur: Winkelruimte te huur in hippe wijk Lombok te Utrecht, vlakbij historisch centrum en CS!

€ 2.700,- /mnd
Adres: Kanaalstraat 55, 3531 CB Utrecht
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 60 m²
Totale VVO 76 m²
Aanvaarding Direct

Notitie

Algemeen

TE HUUR WINKELRUIMTE KANAALSTRAAT 55, UTRECHT

Omschrijving en locatie
De bedrijfsruimte is circa 76 m2 groot, bestaande uit een winkelruimte, circa 47m2) en een kelderruimte, circa 29m2, (hoogte circa 1,50m) is gelegen in een dynamisch gebied, midden in het populaire Lombok, aan de bruisende Kanaalstraat. De winkelruimte is tevens op steenworp afstand gelegen van het Centraal Station en de... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Winkelruimte
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Maandag 2 maart 2020
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05065
Huurprijs € 2.700,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Maandag 2 maart 2020
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 60 m²
VVO 76 m²
Verkoopoppervlakte 47 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Energieverbruik
Energielabel C
Energie-index 1,24

Omschrijving

TE HUUR WINKELRUIMTE KANAALSTRAAT 55, UTRECHT

Omschrijving en locatie
De bedrijfsruimte is circa 76 m2 groot, bestaande uit een winkelruimte, circa 47m2) en een kelderruimte, circa 29m2, (hoogte circa 1,50m) is gelegen in een dynamisch gebied, midden in het populaire Lombok, aan de bruisende Kanaalstraat. De winkelruimte is tevens op steenworp afstand gelegen van het Centraal Station en de historische binnenstad. Daarnaast zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. In circa 8 minuten bereikt u de A2.

Ontwikkeling Lombok /Utrecht City Project
De hippe en diverse wijk ten westen van het centrum van Utrecht heeft een enorme kwaliteitsslag gemaakt en ontwikkelde zich de laatste jaren tot een van de meest geliefde buurten van Utrecht, waarvan de Kanaalstraat en Damstraat het hart vormt van de wijk, ook wel de ‘Kop van Lombok’ genoemd. Dit winkelgebied is de afgelopen jaren flink onder handen genomen en kenmerkt zich door een gevarieerde en multiculturele winkel en horeca-aanbod. De vele vernieuwingen, restauraties en andere herstructurerende ingrepen in de wijk hebben duidelijk een positief effect gehad. Lombok heeft momenteel een hoog voorzieningenniveau en steeds meer nieuwe ondernemers vestigen zich in de wijk. Het verlengde van de Damstraat komt straks uit in het nieuwe stadscentrum aan de westzijde van het station. Eén van de hotspots in het Utrecht Centrumplan! 

Bestemming en gebruik
Globaal genomen; detailhandel/publieksgerichte dienstverlening, specifiek conform de bestemmingsplan zijn o.a. de volgende functies toegestaan:
1.detailhandel (winkelruimte);
2. dienstverlening;
3.recreatieve en/of sportvoorzieningen;
4. kantoren.
Aanvullende informatie met betrekking tot de gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de Gemeente. In nader overleg met de Gemeente kan horeca mogelijk worden toegestaan. (website: utrecht.nl/ondernemen/vergunningen-en-regels/horecaloket/pilot-nieuwe-horeca-kanaalstraat).

Bereikbaarheid

Per auto: De winkelruimte is goed te bereiken met de auto.
Per openbaar vervoer: De winkelruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer, er zijn diverse bushaltes in de omgeving.

Parkeermogelijkheden
Parkeren is- tegen betaling- mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage Kop van Lombok (24/7 geopend), op de openbare weg alsmede parkeren voor vergunninghouders.

Vloeroppervlakte
De metrage van de winkelruimte betreft conform NEN 2580: ca. 73,95 m² verdeeld over de begane grond: 46,37 m² en kelder 27,58 m².

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere:
- zonwering

Welstandsklasse  
B2

Frontbreedte: ca. 4,62 meter

Huurprijs: € 2.700,00 per maand

BTW:
Uitgangspunt is een -NIET- met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Opzegtermijn: 12 maanden
Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan. Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.
Huurindexering: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: per direct

Bijzonderheden:  
Bouwjaar gebouw: circa 1904; 
Grootte perceel 60 m2;

KADASTRALE INFORMATIE: Gemeente: Catharijne, Sectie: C, Perceel: 1213 
De winkelruimte wordt in de huidige staat (casco) en zonder voorzieningen opgeleverd. In verband met door verhuurder/eigenaar voorgenomen kadastrale splitsing van het gebouw (Kanaalstraat 55/55 Bis, Utrecht), dient toekomstige huurder van de winkelruimte (Kanaalstraat 55, Utrecht) bij aanvang van de huurovereenkomst, in alle opzichten medewerking te verlenen aan de op te leggen voorschriften/voorwaarden en bouwkundige aanpassingen overeenkomstig de splitsingseisen van de gemeente.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Plattegronden

Recent bekeken